donderdag 31 december 2009

Dutch Card Lovers

De uitdaging van Dutch Card Lovers komt mooi van pas voor de kaart, die ik voor een jarige wilde maken. Deze jarige leest echter ook mijn blog en daardoor kon ik de kaart niet te vroeg laten zien. Maar vandaag is ze jarig en kan ik hem op het blog zetten. De basis is kraftpapier, waarop ik een bladzijde uit een oud boek geplakt heb. Ik heb de kanten gedistressed en bewerkt met de kleur Topaz van ColorBox. De twee rechthoeken heb ik gemaakt van het papier van October Afternoon (Cherry Hill). Op het gestreepte papier zit op de groene lijn een zilveren rub-on met 'Hiep hiep hoera'. Op de foto is dit niet zo goed te zien. Het kantje was wit en heb ik geverfd met Glimmer Mist (Terra Cotta). De bloem is gemaakt met nestabilities en oude bladzijdes uit een boek. Na het inknippen tot bloemblaadjes heb ik ook deze bloem geverfd met Glimmer Mist (Terra Cotta). Een groen lintje met blaadjes maakt het af.

vrijdag 25 december 2009

Create 4 Fun

De uitdaging van Create 4 Fun is erg leuk om op 1e kerstdag te maken! Lekker stempelen met mijn nieuwe stempelset 'Simply Said' van Stampin' Up en de afbeelding inkleuren met de Distress Inkt van Jim Holtz en een waterpen. De bloemetjes heb ik afgewerkt met glittersteentjes. Ook bij de stempelafdruk 'Birthday Wishes' van Hero Arts heb ik glittersteentjes gebruikt als puntjes op de i. Zowel de kleine bloemetjes als de tekst heb ik met 3d-tape verhoogd opgeplakt. Het papier van Scenic Route vind ik altijd erg mooi. In dit geval heb ik de lijn Garden Grove gebruikt.

woensdag 23 december 2009

Vrolijk kerstfeest!

Tja, ik ben druk bezig geweest: kerstkaarten, kerstboom, opruimen, feestjes, boodschappen... Je kent dat wel. Ik ben inmiddels bijna klaar en heb eerst weer eens alle blogs die ik volg gelezen. En nu is het tijd voor een berichtje op mijn eigen blog. Via dit bericht wil ik iedereen hele fijne kerstdagen wensen en alvast het beste wensen voor 2010!