zondag 28 februari 2010

Create 4 Fun

Bij Copic Creations is de opdracht Pasen en kleur zelf je embellishments met Copic Markers. In dit geval heb ik de splitpennen met Copic Markers gekleurd. Daarna heb ik ze bewerkt met Stickles om ze te laten "sprankelen". Bij Create4Fun vond ik deze leuke schets, die ik voor deze kaart gebruikt heb. Verder heb ik voor deze kaart eens kritisch in mijn restjesmap gekeken. Want daar zit inmiddels meer in dan ik dacht!

woensdag 24 februari 2010

Just Magnolia

Help! Ik ben besmet met het virus van Copic Markers! Afgelopen zondag heb ik het opgelopen en ik heb het goed te pakken! De uitdaging van Just Magnolia heb ik gebruikt om mijn eerste afbeelding te verwerken (ik heb er al nog een paar klaar liggen hoor!). Met alleen maar paars en groen cardstock wilde ik deze uitdaging wel eens aangaan. Het ene stuk cardstock heb ik met de Scorpal geëmbossed, het andere stuk heb ik met swirls en paarse inkt bestempeld. De bloemen heb ik met twee maten EK-bloemenponsen gemaakt. Nadat ik ze tot roosjes gevouwen heb, heb ik met een klein beetje bleekwater de randen lichter gemaakt en vervolgens met Stickles een klein glinsterend randje gegeven. De rub-on is van American Crafts.

maandag 15 februari 2010

Dutch Card Lovers

"Hé, dat papier heb ik!" was mijn eerste gedachte, toen ik de uitdaging van Dutch Card Lovers zag. Zodoende ben ik eens gaan graven in mijn papiervoorraad en heb mijn Scenic Route papier van Sarah Milne (Blue/Green Circles) maar eens tevoorschijn gehaald. Om de rondjes aan te kleden heb ik knopen in bijpassende kleuren gezocht en deze met scrappers-floss geknoopt. Het lintje eronder is niet geknoopt, maar gevouwen met een hotfix-ster om het af te werken. De tekst HAPPY komt van een vel uit dezelfde lijn van Scenic Route (Adventure Words on White) en heb ik uitgestanst met een Word Window-pons van Stampin' Up. Ook hier heb ik twee hotfix-steentjes opgemaakt om het af te maken.  

zondag 14 februari 2010

Valentijnscadeautje

Het papier van K&Company vind ik heel leuk en nu ik het toch op mijn bureau had liggen, heb ik er meteen maar een 2-5-7-10 doosje van Splitcoaststampers mee gemaakt. Volgers van mijn blog weten dat ik dat doosje in het verleden al vaker gemaakt heb, maar het blijft zo'n leuk doosje! De stempeltjes zijn van Penny Black. De tekst op het bovenste kleine labeltje tussen de twee glittersteentjes luidt: "HUGS", maar is helaas niet zo goed leesbaar op de foto. De scalloped borderpons is van Fiskars en de blaadjespons is van Martha Stewart. Een erg leuk doosje om een cadeaukaart, geld of een paar snoepjes in te doen.

vrijdag 12 februari 2010

Valentijn

Ik heb eigenlijk niet zoveel met Valentijn, maar met deze schattige muisjes van Penny Black des te meer! Tja, als je dan zo'n schattig stempeltje hebt en je ziet de drie uitdagingen van Create4Fun, Stempelstudio Challenge en DoubleDutch dan maak je met plezier een Valentijnkaartje! (Ja, Marion, ik heb het geprobeerd, maar ik kon de verleiding echt niet weerstaan!) Ik heb naast cardstock designpapier van K&Company gebruikt en ook het papieren lint is van K&Company. De scalloped rand is gemaakt met een pons van EK succes evenals de bloemen. De blaadjes heb ik gemaakt met een pons van Martha Stewart, die ik onlangs van twee hele lieve meiden gekregen heb. Om de kaart nog voor zondag bij de ontvanger of ontvangster te laten zijn, heb ik hem vanmiddag nog gepost.

zondag 7 februari 2010

Dare to use Color

Jullie hadden nog een lay-out van mij tegoed: mijn inzending voor Dare to use Color! De uitdaging was om rood en blauw te gebruiken. Ik heb naast cardstock papier van Doodlebug (Nautica en Boxers) gebruikt. Het gebruikte garen is kantklosgaren Venne Colcotton. De letters ZOET heb ik gemaakt van witte chipboard letters, die ik met Stickles (Waterfall) bewerkt heb. GENIETEN zijn vilten letters van American Crafts.

woensdag 3 februari 2010

Card Patterns

Deze weken komt er niet zoveel uit mijn handen. Ik heb last van mijn pols en daarom heb ik maar een heel eenvoudig kaartje gemaakt met de uitdaging van Card Patterns. Ik heb mijn nieuwe stempels en stempelinkt van Stampin' Up uitgeprobeerd. Ik moet nog wel wat oefenen om de daken mooi op de huisjes te krijgen, maar dat is leuk werk! Overigens lijkt de kaart op de foto groter dan hij is: de kaart is 10 bij 10 centimeter.