dinsdag 30 maart 2010

Een heel leuk kaartje!

Dit kaartje kreeg ik vandaag van Caro, omdat ik de 100e volger op haar blog ben. Lief hè?

zondag 28 maart 2010

Vrolijk Pasen

Ja, Pasen is weer in aantocht! En dat vraagt om een vrolijk kaartje!  De uitdaging van Papertake Weekly Challenge komt prima van pas. Het papier van Pink Paislee (Pop Fashion Collection) had ik nog op mijn bureau liggen van een andere kaart. De Penny Black konijntjes heb ik ingekleurd met Copic Markers. De tekst "Vrolijk Pasen" heb ik met de computer geprint op cardstock. Het lint had ik nog liggen en het bloemetje maakt het af. Omdat Paperplay Challenges en Hanna & Friends Pasen als opdracht hebben, stuur ik de kaart ook hier in. 

vrijdag 26 maart 2010

Dank je wel-kaartje

Deze kaart heb ik gemaakt met behulp van de uitdaging van Create4fun. Ik heb papier van MakingMemories (Flower Patch) gebruikt. Edwin is met Copic Markers ingekleurd. De bloemen zijn van rose vloeipapier geponst. De kaart heeft al een bestemming: een vriendin die zo lief was me haar bakvorm te lenen, heeft de kaart als dankjewel ontvangen!

Versierde cakejes

Voor de verjaardag van onze zoon heb ik (samen met hem) cakejes gebakken. Op een creatieve beurs heb ik onlangs een workshop gevolgd: versieren met fondant. Ik vond dat zo leuk, dat ik toen het een en ander gekocht heb. En dit is het resultaat! De middelste schaal van de etagere zijn de cakejes, die versierd zijn met fondant. De bovenste cakejes zijn griezelcakejes: cakejes met roze of groene levensmiddelenkleurstof erin. Op de onderste schaal staan cakejes met chocolade of jam.

vrijdag 19 maart 2010

Dutch Card Lovers

Dit vrolijke kaartje heb ik gemaakt naar aanleiding van de uitdaging van Dutch Card Lovers. Ik vind deze muisjes van Penny Black erg schattig en ik heb ze met Copic markers gekleurd. Het papier is van Tilda en de rub-on is van American Crafts. Zie je linksonderin en rechtsbovenin de glittersteentjes van Heidi Swapp? Die kwam ik nog tegen in mijn voorraad en komen hier mooi van pas. Deze kaart stuur ik ook in bij Penny Black Saturday Challenges (lentekleuren), Copic Creations (favoriete techniek) en Paperplay Challenges (dankjewel).

Papertake Weekly

Just Magnolia had afgelopen week een mooie schets, die ik graag wilde gebruiken voor dit kaartje. De uitdaging is inmiddels voorbij, maar dat vind ik niet erg. De tulpenstempel is van Magnolia, de tekststempel is van Different Colors. De tulpen heb ik ingekleurd met mijn Copic markers. Het cardstock is bestempeld met een achtergrondstempel van Stampers Anonymus en Hero Arts Shadow Inkt. Papertake Weekly heeft als uitdaging Lilac & Lemon, waar ik dit kaartje voor instuur.

zondag 14 maart 2010

Papertake Weekly

Omdat ik binnenkort op kraamvisite ga met een paar collega's, heb ik een lief kaartje gemaakt om bij het cadeautje te doen. En de leuke uitdaging van Papertake Weekly past hier helemaal bij! Ik heb met mijn Copic Markers een Hänglar stempelafdrukje ingekleurd. Het mooie papier van Tilda lag al klaar op mijn bureau. De bloemetjes zijn van Prima Flowers, ook hier weer bewerkt met Stickles. De blaadjes zijn met de blaadjespons van EK success gemaakt. De rub-on is van American Crafts en de halve pareltjes (BasicGrey) maken het af. Ik stuur dit kaartje ook nog in bij twee andere blogs: Paperplay Challenges (seeing double) en Cute Card Thursday (Celebration).

zondag 7 maart 2010

Workshop Distressen!


Drie layouts in een dag! Samen met Monique heb ik de workshop Distressen van De Scrapheap gevolgd. Tijdens de workshop, die door Hinke Gerla gegeven werd, hebben we flink doorgewerkt, alhoewel we ook gezellig hebben kunnen kletsen. We zijn met cardstock, distressinkt, vernevelaars en heatgun aan het werk gezet. Eerst heel rustig met bruintinten, daarna heftiger met fellere kleurtjes. En ik ben erg tevreden met het resultaat! Ik moet wel eerlijk bekennen dat mijn handen helemaal onder de inkt zaten, toen ik thuis kwam. Gelukkig hebben we daar schuursponsjes en schuurmiddel voor!  En dank zij Hilde en Carla heb ik weer heel veel geleerd!

zaterdag 6 maart 2010

Alweer 13!

Eind maart wordt hij alweer 13! Wie? Onze zoon! En uiteraard is dat een kaartje waard! De uitdaging van Stempelstudio Challenge is: Maart roert zijn staart! en dat komt goed uit. Voor de kaart heb ik de muisjes (met staarten) en egels van Penny Black gebruikt. Ik heb ze ingekleurd met Copic Markers. De vilten 13 is van American Crafts en heb ik met mijn Copic Marker groen gekleurd. De bloemen heb ik uit het erboven gebruikte designpapier geknipt en op elkaar geplakt. Het steeltje met de blaadjes heb ik met de blaadjespons van EK success gemaakt. Zowel op het designpapier als op de bloemen heb ik blingsteentjes geplakt. Het groene cardstock in verschillende tinten is van EK success en de ezelkaart heb ik van een groene kaart van het Kruidvat gemaakt. De rub-on "Happy thday" is van Kaisercraft en de pijlen eronder zijn van Scenic Route. Deze kaart stuur ik tevens in voor enkele andere blogs: Copic Creations, Papertake Weekly ChallengePenny Black Saturday Challenge en Cute Card Thursday. Deze blogs hebben respectievelijk als opdracht: groen, bling, ezel-kaart en groen. Wellicht brengt 13 dan toch geluk...

maandag 1 maart 2010

Papertake Weekly en Just Magnolia

Dit papier van Tilda (nee, niet die van Magnolia!) heb ik onlangs gekocht en ik popelde om het te kunnen gebruiken. Ik vind het zulk lief papier! De uitdagingen van Papertake Weekly en Just Magnolia passen er perfect bij! Tilda (die van Magnolia) heb ik ingekleurd met Copic Markers en Stickles. De bloemen zijn van Prima Flowers en heb ik met Stickles nog een beetje extra aangezet. De rub-on is van American Crafts. Zowel Tilda als de rub-on heb ik met 3d tape opgeplakt.