vrijdag 25 juni 2010

Nog een dank-je-wel kaartje















dat ik deze week gemaakt heb. Ik heb de uitdaging van Dutch Card Lovers gebruikt, maar ik wilde geen stempelafdruk gebruiken. Dus heb ik het papier van Tilda gebruikt als afbeelding. We zijn nog aan het klussen, zodat ik nog steeds niet bij al mijn spulletjes kan, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat dit lichtblauw, rood en roze op dit moment ook wel mijn favoriete kleuren zijn. Het lintje heb ik vorige week op de markt gekocht, samen met weer een heleboel andere lintjes. Als ik dan voor zo'n fourniturenkraam sta, kan ik het niet laten om er toch nog wat te kopen. De rub-on Thank you is van American Crafts. Toevallig heb ik plakpareltjes in de zelfde kleur als de speldenkop, zodat ik de plakpareltjes als bloemenhart gebruikt heb. Bij Hanna and Friends wordt je favoriete kleur gevraagd, zodat ik deze kaart ook hier instuur.

vrijdag 11 juni 2010

Dit kaartje is onderweg naar...

iemand die jarig is geweest! We zijn onze woonkamer (inclusief mijn hobbyhoek) aan het opknappen, zodat ik niet bij al mijn hobbyspullen kan. En ik moet dus roeien met de riemen die ik heb. De uitdaging van CardPatterns had ik gelukkig al gevonden, zodat het begin gemaakt was. Tilda-papier ligt gelukkig onder handbereik en dit lieve stempeltje van Marianne Design was op mijn bureau blijven liggen. Het stempeltje heb ik afgedrukt met Distress inkt  (Aged Mahogany) en vervolgens met waterpenseel en dezelfde inkt ingekleurd. Op de bloemetjes in het stempelafdrukje heb ik met behulp van mijn Hotfix kleine glittersteentjes gelijmd als hart van de bloem.

dinsdag 1 juni 2010

Ik zie een ster...

De kantbrief van deze gekloste ster is gemaakt door Rosemarie Schmuck en Annelies Schröder en komt uit het boekje "Dreidimensionale Klöppelsterne". De ster heb ik in opdracht gemaakt in de kleuren blauw en wit. Hij is niet zo heel moeilijk: na het stijven vouw je hem in de vorm, zodat de punten mooi blijven staan. Ik heb dit eerst met een papieren mal gedaan om het resultaat te bekijken en pas toen ik wist hoe de ster moest worden de gekloste versie gevouwen. Een paar kralen in het hart van de ster maken het af.