maandag 25 april 2011

Just for you.

Ook de techniek van deze kaart komt uit de Art Specially nr. 12. Ik heb Distress Inkt (Fired Brick, Scattered Straw en Victorian Velvet) gebruikt op een klein clear-block. Daarover heen heb ik de stempelset van Stampin' Up: Just Believe gebruikt. Ook de tekst komt uit deze set. Deze kaart stuur ik in bij Sparkles Forum Challenges, waar alles mag.

Each moment enjoy memories.

Naar aanleiding van een voorbeeld in de Art Specially nr. 12 heb ik deze kaart gemaakt. De achtergrond heb ik gemaakt met Distress Inkt (Fired Brick, Scattered Straw en Victorian Velvet). De auto komt uit de set Elements of Time van Stampers Anonymous en de tekststempels Each Moment en Memories zijn van Heidi Swapp. De tekst ENJOY heb ik met losse letterstempels (van de Action) gestempeld. Deze kaart stuur ik in bij One Stitch at a Time en de Stempelstudio.

woensdag 20 april 2011

Art Specially 2011


















Tijdens het Stempelevenement van Art Specially heb ik vier van de zes workshops gevolgd. De resultaten zie je hierboven. Ik vond ze alle vier erg leuk om te doen. De gebruikte stempels komen van de stempellap 2011 van Art Specially. Vol ongeduld wacht ik nu tot de beschrijvingen op de website staan, zodat ik ze thuis nog eens kan proberen!

maandag 18 april 2011

Het eerste jaar.

Met het papier uit de serie Little Boy van Echo Park Paper heb ik een boekje gemaakt over het eerste jaar van een babytje. Helaas kan ik niet meer laten zien dan een paar details, dus jullie zullen het met deze foto's moeten doen.
Vooral het vliegtuigje op het gele gestreepte papier vind ik erg leuk: het vliegtuigje heb ik uit een van de vellen uitgeknipt en met een blauw stippellijntje erachter lijkt het net of het vliegt.
De zilveren letters op de HOERA-slinger zijn van Making Memories.
Het lintje van lief! komt uit een babypakje. De halve familie weet inmiddels dat ik dol ben op lintjes en knopen en ze worden dan ook ijverig uit de diverse kledingstukken geknipt.
Nu maar hopen dat de ontvanger het net zo leuk vindt als ik!