zondag 18 maart 2012

Veel liefs-kaartje.

Afgelopen vrijdag heb ik mezelf flink verwend! Met stempels van Art Impressions! Deze stempels stonden al een tijdje hoog op mijn verlanglijstje. Crafts and Things in Antwerpen heeft ze onder meer in het assortiment zitten. De eigenaresse van deze winkel, Elke Verschooten, maakt er hele leuke kaarten mee. Dus tijd om het ook eens te proberen. De tekststempel, Veel Liefs, is van Crafts and Things. De bloempot, de steeltjes en bloemetjes zijn van Art Impressions. De kaart is lila/paars, maar dit is op de foto niet goed te zien. Ik stuur deze kaart zowel bij Art Impressions Stamps in als bij Elke Kaart een Feestje!

maandag 12 maart 2012

Monochroom kaartje

Deze keer heeft Dutch Card Lovers een schets als uitdaging. En ik heb al een tijdje geleden een heel lief schattig doosje van Hilde gekregen in monochrome kleuren. Dit doosje staat al een poosje te pronken op mijn bureau, omdat ik het een heel leuk idee vind en ik het nog eens ergens wil gebruiken. En dat idee kwam nu goed van pas! Alle gebruikte materialen (je hebt gelijk: behalve het knoopje en de pareltjes) zijn van Stampin' Up. Zowel bij Papertake Weekly Challenge als bij PaperCrafting Journey mag alles ingestuurd worden.

woensdag 7 maart 2012

Teveel kan prachtig zijn...

Over de uitdaging van Dutch Card Lovers om vlinders te gebruiken moest ik even nadenken. Maar toen ik de schets van Card Patterns zag wist ik het! Het papier is van Making Memories. De strook met de tekst is een kledinglabel, dat ik bewaard heb. De drie vlinders heb ik gestansd met de vlinderstans van Tim Holtz. De stijl van deze kaart is niet wat je van mij gewend bent, maar ik vind hem zelf wel grappig geworden.