woensdag 24 juni 2009

Double Dutch
Hihihi... op Double Dutch hebben ze weer een uitdaging waar ik mijn ei in kwijt kan of liever gezegd mijn gedachten! De vraag was om een ton-sur-ton creatie te maken. En ik heb onlangs tijdens een workshop een hele stapel blauw Doodlebug papier gebruikt (eigenlijk ook voor een ton-sur-ton creatie!), waar ik nog aardig wat van over heb. En dat kwam prima uit voor deze uitdaging! Ik heb al enige tijd geleden van splitcoaststampers een patroon afgedrukt van een Post-It houder, maar tot op heden kon ik er nog niets mee. En nu ik de uitdaging zag, zag ik een mogelijkheid om het patroon te gebruiken. Het vogeltje komt van Prima Flowers en heb ik met stickles aangezet. Een rickrack-bandje doet dienst als steel van de bloem, die samengesteld is uit een aantal bloemen, die uit mijn voorraad komen. Om het af te maken (het is niet voor niets een ton-sur-ton opdracht!) heb ik stad en land afgelopen om een blauw post-it boekje te bemachtigen. Want zeg nou zelf: een geel boekje past er toch niet bij?

6 opmerkingen:

 1. Heel leuk geworden, Wilma. Waar heb je die blauwe post-it notes gevonden?
  Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke post-it houder. En wat een leuk papier van Doodlebug! En inderdaad zo'n geel boekje is niets.
  groetjes,
  Sandra :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, geweldig Wilma dat je er zelfs een blauw boekje in hebt gedaan! Dat is pas echt ton-sur-ton ;o) Een hele mooie creatie! Leuk dat je meedoet met onze challenge :D

  Groetjes,
  Erica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig is dit zeg!! Ziet er prachtig uit :)
  Fijn weekend en groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet het er schattig uit! Ik zit echt met bewondering te kijken. Beeldschoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk hoor! Ik ga het patroon ook maar eens downloaden dan kan ik hem ook eens maken want het is ook een superleuk cadeautje!
  groetjes Marielle

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog. Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.
Thank you so much for visiting my blog. I love hearing from you.