dinsdag 27 juli 2010

Zomaar een kaartje.

Ik dacht even de foto van deze kaart op het blog te zetten, maar dat viel flink tegen. Om de een of andere reden draait de foto een kwartslag als ik hem upload. En dat is nou net niet de bedoeling! Vandaar dat ik de foto nu uitgesneden heb en jullie een ander formaat foto zien, dan jullie van mij gewend zijn.

Het papier van deze kaart is van My Mind's Eye. Tilda (van Magnolia) heb ik ingekleurd met distressinkt. De stikrandjes zijn met de stift getekend. Deze keer heb ik twee uitdagingen waar ik deze kaart bij instuur: de schets is van Friday Sketchers, terwijl Create4fun mij uitdaagt om bloemen te gebruiken.

7 opmerkingen:

 1. Wat heb je weer mooie kleuren gebruikt. Zachte kleuren en toch niet suf. Ik geniet er steeds weer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien hoe je Tilda hebt verwerkt in zo'n leuk kaartje. Goede kleuren combo!
  gr
  Sandra :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Wilma !
  Langs deze weg wilde ik je bedanken voor het bezoekje aan mijn splinternieuwe blog ! Dat was snel ! Bij deze ben ik volger bij jou. Mooie werkjes, ik kom zeker nog een keer een kijkje nemen. Veel liefs,
  Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hij is in ieder geval prachtig wilma!
  gr. hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. (even zo omdat het voor bellen wel erg laat is. Het bijkt dat mijn haakpennen maar tot 10 gaan. Een 12 hew ik wel maar is (denk ik) en usa 12 en dunner dan die van 10. Pipoos heeft tegenwoordig ook zpagetti dus denk dat je daar aan vast gaat zitten voor zo'n dikke)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog. Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.
Thank you so much for visiting my blog. I love hearing from you.