woensdag 22 augustus 2012

Terug!

Terug van vakantie, van dagjes uit en van lekker niets doen. Alhoewel ik in de vakantie niet stilgezeten heb. Deze kaart heb ik in de vakantie voor een jarige vriendin gemaakt. De achtergrond heb ik gemaakt met distress-inkt. Deze inkt stempelde ik op een craft-sheet, besproeide ik met water en vervolgens legde ik er een vel papier in. Aquarelpapier geeft mooie resultaten. Verder heb ik verschillende stencils gebruikt om de achtergrond te bewerken. De stempels van de bladeren en het huis zijn van Ranger uit de Dylusions-serie. De wolkjes heb ik met een cup-cake-pons gemaakt uit een oud boek. De canvas vlinder komt van Prima Flowers en is mooi op kleur te maken met Distress-stains. Bij Simon Says Stamp zijn er deze keer geen regels en bij de Anything Goes Challenge wordt gevraagd om je eigen achtergrondpapier te maken.

6 opmerkingen:

 1. PRACHTIG is je kaart, mooie achtergrond en leuk tafereeltje.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your card is very cute. I love the background and the Dyan Reaveley stamped images on top of it. Very cute little scene! Thanks for joining us at Simon Says Stamp and Show. <3 Candy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a fun little twisty house. Beautiful colors on the card. Glad you joined us this week at Simon Says Stamp and Show.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaart is heel schattig maar wat een werk.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog. Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.
Thank you so much for visiting my blog. I love hearing from you.