vrijdag 25 september 2009

Dutch Card Lovers

Ja hoor, Dutch Card Lovers heeft weer een leuke schets! Ik heb het papier van Crea Motion weer gebruikt. Op het blauw met wit gestippelde papier heb ik hier en daar wat Stickles "gestrooid". De stempel is van American Art en heb ik ingekleurd met aquarelpotloden. De rand heb ik nog wat beïnkt om de afdruk wat meer naar voren te laten komen. De bloem heb ik gemaakt van cardstock, die ik met mijn nestabilities door de Zip-e-Mate gehaald heb. Daarna heb ik ze ingeknipt om blaadjes te maken en met witte inkt beïnkt. Een knoopje met een stukje scrappersfloss maakt het af. Rechtsonder heb ik een bedeltje met behulp van scrappersfloss vastgemaakt aan de geponste rand.

6 opmerkingen:

  1. Helemaal leuk, heel mooi papier wat je gebruikt hebt. Normaal ben ik niet zo van Crea Motion, maar dit papier vindt ik wel leuk. :))Het afdrukje vindt ik ook erg geinig...lol..

    Groetjes Rosalien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart Wilma, erg mooie bloem! En een leuke stempel zeg!!
    Fijn weekend :)
    Groetjes,
    Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaart Wilma, die bloem is echt leuk gemaakt!

    gr. marielle

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele leuke kaart Wilma, ik vind dit altijd een leuke kleurencombinatie. Die stippels vragen ook om een beetje glitter. Leuk gedaan.
    Eveline.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het blijft een mooie kleurencombinatie dat rood en blauw met wit. En die stempel! ik heb Mr American Art Stamp nu een paar keer ontmoet, wat een type! net als zijn stempels hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wilma I ALWAYS love your colour combos. Such a neat card!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog. Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.
Thank you so much for visiting my blog. I love hearing from you.